. Grčka leto 2019. u prodaji !!! popustido 20% Španija leto 2019. u prodaji popusti - 30 €
EnglishGermanMacedonianRussianSerbian
 

OHRID SA POSETOM ALBANIJE 08.03.-10.03.2019. 65e po osobi!!!

  • Destinacija: Putovanja

O H R I D                                  sa posetom Tirani I Draču u Albaniji 08.03. – 10.03.2019.   Program putovanja:   1.dan  Aleksinac Niš Paraćin-Ohrid Polazak iz Kruševca oko ponoći.Vožnja sa usputnim pauzama radi odmora I obavljanja graničnih formalnosti.   2.dan […]

Rezerviši Postavi pitanje

O H R I D

                                 sa posetom Tirani I Draču u Albaniji

08.03. – 10.03.2019.

 

Program putovanja:

 

1.dan  Aleksinac Niš Paraćin-Ohrid

Polazak iz Kruševca oko ponoći.Vožnja sa usputnim pauzama radi odmora I obavljanja graničnih formalnosti.

 

2.dan  Ohrid

 

Dolazak u Ohrid u jutarnjim časovima.Po dolasku u Ohrid smeštaj u apartmane.Kraće slobodno vreme za odmor. A potom obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča sa licencom:crkvaSvete Sofije, crkva Svetog Klimenta,rimski amfiteatar,Samuilova tvrđava (panoramski),manastir Sveti Jovan Kaneo,Gornji I Donji grad…Po završetku razgledanja slobodno vreme za individualne aktivnosti.U večernjim časovima  odlazak u restoran na svečanu večeru sa muzikom.Noćenje.

3.dan  Ohrid-Tirana-Drač-Ohrid

 

Slobodno vreme ili Fakultativni celodnevni izlet u Albaniju u pratnji lokalnog vodiča. Obilazak Tirane:Sabornacrkva,katedrala,Skender-begov trg,Etembegova džamija… Slobodno vreme.Nastavak putovanja do Drača.Obilazak grada i slobodno vreme. U kasnim popodnevnim časovima povratak u Ohrid.Noćenje.

  1. dan Ohrid-Sveti Naum-Niš

 

Slobodno vreme za setnju.Fakultativni odlazak do Svetog Nauma radi obilaska manastira I Crnog Drima.U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Dolazak oko ponoći.

 

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

za uplate do polaska ili na odloženo

65€

 

(u dinarskoj protivrednosti,po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate)

 

 U cenu je uključeno:

-prevoz autobusima turističke klase sa pratećom opremom,

 

-dva noćenja u vilama,smeštaj u 1 /2,1/3 i 1/4 sobama/studijima sa kupatilom,

-svečana večera sa muzikom  u restoranu “Biljanini izvori”

-troškove organizacije putovanja,

-agencijska pratnja.

 

U cenu nije uključeno:

 

-međunarodno zdravstveno osiguranje-1 € dnevno-nije obavezno

-celodnevni fakultativni izlet u Albaniju(Tirana I Drač) 20€

-ulaznice za obilazak Samuilove tvrđave,1€

 

-izlet do Svetog Nauma -7€

 

-individualni troškovi koji nisu predviđeni programom.

Uslovi plaćanja:

-30% prilikom rezervacije,ostatak 5 dana do polaska

-odloženo: u tri mesečne rate: I rata prilikom rezervacije,ostatak u dve mesečne rate deponovanjem čekova ili putem administrativne zabrane.

 

Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

 

Minimum prijavljenih putnika za realizaciju aranžmana je 40.

 

U slučaju nedovoljno prijavljenog  broja putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja najmanje  5 dana pre polaska.

 

Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Grand Holiday iz Aleksinca licenca OTP 58/2014. OD 02.09.2014.